WebFX WebBoard
Message Thread:
View All Messages
Back to WebFX
 Konqueror and WebFx?, Bosko, February 4, 2003
     Re:Konqueror and WebFx?, Erik Arvidsson, February 4, 2003
         Re:Konqueror and WebFx?, Bosko, February 4, 2003
             Re:Konqueror and WebFx?, Erik Arvidsson, February 7, 2003
                 Re:Konqueror and WebFx?, Bosko, February 8, 2003
                     Re:Konqueror and WebFx?, Erik Arvidsson, February 10, 2003
                         Re:Konqueror and WebFx?, Bosko, February 10, 2003
                             Re:Konqueror and WebFx?, Erik Arvidsson, February 11, 2003
                                 Re:Konqueror and WebFx?, Bosko, February 11, 2003
                                     Re:(OT) Linux, Erik Arvidsson, February 12, 2003
                                         Re:(OT) Linux, Bosko, February 17, 2003

Subject: Re:(OT) Linux From: Erik Arvidsson Date: February 12, 2003
I've tried installing RH8 several times now. It worked with my old Logitech USB mosue but when I switched to a new Logitec (MX700) USB mouse the mouse no longer worked. I tried reinstalling it and the mouse works fine in the installation program. Once the installation is done I cannot get the mouse to work. No matter what I choose in the mouse settings.

I use 2 sound cards. One (CMedia on my motherboard) is used for my TV set and the other (Soundblaster Live) is used for my stereo. Both are recognisid but neither make any sound (and I've ensured the volume is on).

I've searched through usenet several times but no one else seems to have had the same problems. Maybe I should post a message there?

erik



Reply
Name: 
Email: 
Subject: 

Enter your reply to this message below. HTML tags are not supported but words that start with http://, ftp:// or mailto: are converted to links.


View All Messages
Back to WebFX