WebFX WebBoard
Message Thread:
View All Messages
Back to WebFX
 XTree - problem with 1000 nodes, s_p_a_m_p_y, August 25, 2003
     Re:XTree - problem with 1000 nodes , Tim Scarfe, August 25, 2003
     Re:XTree - problem with 1000 nodes, Micha Schopman, August 25, 2003
         Re:XTree - problem with 1000 nodes, Emil A Eklund, August 25, 2003
             Re:XTree - problem with 1000 nodes, Micha Schopman, August 27, 2003
                 Re:XTree - problem with 1000 nodes , E, August 29, 2003
                 Re:XTree - problem with 1000 nodes, Erik Arvidsson, August 28, 2003

Subject: Re:XTree - problem with 1000 nodes From: Emil A Eklund Date: August 25, 2003
I use it in quite a few commercial products, some with over 5000 nodes and the performance once the tree has been generated is quite acceptable.
However the time needed for the initial generation is way to long, this could be reduced by either doing part of the generation work on the server side, or by using xLoadTree.
The 2.0 version of xTree will address all of these issues and the performance should be much improved.

/Emil
----------------------------------------------------


This is not the only problem, you'll have. Never noticed your tree hanging/freezing and killing your browser? I did.
For production the xTree component is not stable, for hobby it will do :)

From: s_p_a_m_p_y
Sent: August 25, 2003
Subject: Re:XTree - problem with 1000 nodes

hi,
i am currently having a problem with attaching 1000 nodes to my tree... it takes too long to load....
i tried attaching a window.status=("loading " + i) in my code, and i could see that at first, it loads very fast (that's from 1 to 80) and it gradually slows down to 1 node added per second as it reaches the 400th node....

is there a way to speed it up???

thanx... =)

-- s_p_a_m_p_y






Reply
Name: 
Email: 
Subject: 

Enter your reply to this message below. HTML tags are not supported but words that start with http://, ftp:// or mailto: are converted to links.


View All Messages
Back to WebFX