WebFX WebBoard
Message Thread:
View All Messages
Back to WebFX
 Wierd behaviors with richedit and usebr, Idris, September 28, 2004
     Re:Wierd behaviors with richedit and usebr, Julian Turner, September 29, 2004
         Re:Wierd behaviors with richedit and usebr, Idris, September 29, 2004
             Re:Wierd behaviors with richedit and usebr , mary, October 14, 2004
             Re:Wierd behaviors with richedit and usebr, Julian Turner, September 30, 2004

Subject: Wierd behaviors with richedit and usebr From: Idris Date: September 28, 2004

I'm using richedit for an editor, and im using the usebr="true" attribute. I noticed that when you put a couple of enters and then put your cursor after the last enter you put and press left a few times, the cursor acts wierd and skips some br's. Why is this?

Another (more important) possibly related question is when I get the textRange in the iframe, the enters mess me up there. For example if I want to find "hello" and bold it it will do it fine, but if i put 2 enters first, it will bold just the llo and two characters after it. So the enters are shifting something around. Is there anything strange about newlines in the textrange that I should know about? Like is the newline really 2 characters or something?

Thanks in advance,
    Idris




Reply
Name: 
Email: 
Subject: 

Enter your reply to this message below. HTML tags are not supported but words that start with http://, ftp:// or mailto: are converted to links.


View All Messages
Back to WebFX